vmbo (basis/kader/gemengde/theoretische leerweg), havo, vwo (atheneum/gymnasium), praktijkonderwijs, internationale schakelklas
De Purmerendse ScholenGroep is een ‘brede’ scholengroep in de regio Waterland. Alle soorten onderwijs worden aangeboden: gymnasium, voorbereidend wetenschappelijk onderwijs (vwo), hoger algemeen vormend onderwijs (havo), alle leerwegen van het voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo) en praktijkonderwijs.

Het laatste nieuws ...

Meer nieuws

Kies een PSG-school

Scholeneiland Purmerend met vernieuwbouw 2015 in vogelvluchtIn het najaar van 2014 hebben omwonenden en betrokkenen onderstaande uitnodiging ontvangen om op 3 december op informele wijze de voortgang van de werkzaamheden op het Scholeneiland te markeren:

In het afgelopen jaar zijn de bouwplannen op de vmbo/ pro campus definitief gemaakt en in gang gezet. Afgelopen week zijn de werkzaamheden van start gegaan. Het, tijdens de werkzaamheden afgesloten, deel van het terrein waar de gezamenlijke aula voor SG Gerrit Rietveld, SG Nelson Mandela en SG Antoni Gaudi en het nieuwe, moderne onderkomen voor ons beroepsgericht vmbo komt te staan, is inmiddels bouwklaar. We zijn toe aan de daad­werkelijke bouw en de eerste (hei)werkzaam­ heden zijn inmiddels gestart. Het heiwerk zal eind november worden afgerond en wij verwachten dat de eerste contouren van de nieuwbouw in december zichtbaar zullen worden.

De aula en het vernieuwde onderkomen voor het beroepsgeri
cht vmbo zijn naar verwachting eind 2015 volledig gebruiksklaar.

Impressie praktijkvleugel Rietveld - Spinnekop/hoek FlevostraatUitnodiging
Op woensdag 3 december vieren wij de start van de bouw op eenvoudige en vrolijke wijze.

Wij nodigen u van harte uit om daarbij aanwezig te zijn. U bent welkom van 15.30-17.00 uur in het werkatelier.

Het terrein is toegankelijk via het schoolplein van SG Antoni Gaudi aan de Bergmolen 2.

Met vriendelijke groet van René Visser (SG Nelson Mandela), Kathrin van de Loo (SG Gerrit Rietveld) en Renée Rövekamp (SG Antoni Gaudi).

In de nieuwsrubriek van onze website is een korte impressie van de bijeenkomst geplaatst. Via het menu links, kunt u de presentatie met informatie en beeldmateriaal zien die we op 3 december hebben gebruikt.