vmbo (basis/kader/gemengde/theoretische leerweg), havo, vwo (atheneum/gymnasium), praktijkonderwijs, internationale schakelklas
De Purmerendse ScholenGroep is een ‘brede’ scholengroep in de regio Waterland. Alle soorten onderwijs worden aangeboden: gymnasium, voorbereidend wetenschappelijk onderwijs (vwo), hoger algemeen vormend onderwijs (havo), alle leerwegen van het voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs (vmbo) en praktijkonderwijs.

Kies een PSG-school

09-07-2014
Op het Scholeneiland, tussen Flevostraat, Spinnekop en Bergmolen, zijn de voorbereidingen gestart voor de bouw van een nieuwe praktijkvleugel voor het beroepsgerichte vmbo van SG Gerrit Rietveld een een nieuwe aula voor het Rietveld, SG Nelson Mandela en SG Antoni Gaudí.

Op de langere termijn (2015-2016) worden ook de schoolgebouwen van respectievelijk SG Nelson Mandela en SG Antoni Gaudí gemoderniseerd. De praktijkvleugel en aula zullen naar verwachting eind 2015 volledig gebruiksklaar zijn.

Elders op onze website (onder 'Praktische informatie') zullen wij u regelmatig informeren over de voortgang van de werkzaamheden.

plaatje-vernieuwbouw500

Meer nieuws
banner-nieuws copy