Voor vmbo, havo, vwo, 10-14 onderwijs, praktijkonderwijs & internationale schakelklas

Volgend jaar naar de brugklas?

Zit je in groep 8? Of heb je een kind in groep 8? Dan wil je vast weten wanneer de meeloopdagen en de Open Huizen zijn. Dat kan je hier vinden...

Zaterdag 5 november is op alle scholen van de Purmerendse ScholenGroep een Open Huis, van 10.00 - 16.00 uur. Alleen op SG W.J. Bladergroen start het Open Huis om 12.00 uur. Iedereen is welkom om langs te komen en de scholen te leren kennen.

 

Meld je aan voor een meeloopdag

Kijk hier hoe je je kunt aanmelden.

Op een meeloopdag ben je een middag op een school en krijg je ook echte lessen. Zo kan je echt ervaren hoe het is om op deze school te zitten. Misschien wel de school waar je volgend jaar naar toe gaat?

Bezoek de scholen nu al online!

Wil je de school al eerder bekijken? Dat kan! De  scholen van de Purmerendse ScholenGroep hebben ook een Online Open Dag op hun website. Daar kan je sfeer proeven, vragen, rondkijken en heel veel filmpjes bekijken over de scholen. Over de lessen bijvoorbeeld. Of over het soort onderwijs. Dat kan je bekijken waar en wanneer je wilt.

Het Brugboek

Voor leerlingen in groep 8 hebben we een speciaal Brugboek, met heel veel informatie over alle scholen en alles wat je moet weten als je naar de middelbare school gaat. In december krijgt iedereen in groep 8 dit nieuwe Brugboek. Je kan het Brugboek hier alvast bekijken...