Voor vmbo, havo, vwo, 10-14 onderwijs, praktijkonderwijs & internationale schakelklas

Meeloopdagen en Open Huis

Nieuwsgierig hoe het is om op de middelbare te zitten? Loop een middag mee! En bezoek samen met je ouders of verzorgers onze scholen tijdens hun Open Huis. Op de groep 8 schoolkeuze kalender ‘23-’24 staat wanneer de meeloopdagen en Open huisdagen zijn.

Hieronder staat een schema van alle data van de meeloopmiddagen en Open Huis.

 

Meeloopdagen

Tijdens een meeloopdag ga je een middag meelopen op een school waar je misschien wel volgend jaar naar toe gaat! Je krijgt een paar lessen, zodat je echt beleeft hoe het is om op deze school te zitten. Zo kun je ontdekken of deze school bij jou past!

Voor de meeloopdagen moet je je aanmelden. Dat kan op de websites van de scholen. Klik hieronder op het logo van de school. Veel plezier!

 

Open Huis

Jouw ouders of verzorgers zijn vast ook heel benieuwd naar de middelbare scholen. Kom daarom ook een keer samen met je ouder(s) of verzorger(s) een kijkje nemen. Tijdens het Open Huis van elke school kun je zien en horen wat de school biedt. Maar ook ‘sfeer proeven’ en vragen stellen. Over de lessen bijvoorbeeld. Of over het soort onderwijs. Wanneer elk Open Huis is, zie je hieronder.