Voor vmbo, havo, vwo, 10-14 onderwijs, praktijkonderwijs & internationale schakelklas

Geen nieuwe maatregelen voor het Voortgezet Onderwijs

19
augustus
2020

In de persconferentie van 18 augustus 2020 zijn geen nieuwe maatregelen bekend gemaakt voor het Voortgezet Onderwijs. Voor onze scholen betekent dat dat we de lessen op school voortzetten met inachtneming van de regels en de afspraken die we hebben gemaakt met ouders en leerlingen.

Ouders en leerlingen hebben donderdag 13 augustus een brief ontvangen waarin de afspraken en regels worden genoemd. We willen nogmaals benadrukken dat iedereen thuisblijft als je klachten hebt. Als er iemand binnen je huishouden positief is getest op corona blijf je ook thuis. Bespreek met je mentor hoe je kunt bijblijven en maak afspraken over je huiswerk.

Ben je in een oranje of zelfs rood gebied op vakantie geweest? Dan is het dringend advies om tien dagen thuis te blijven. Leerlingen die thuis blijven kunnen de lessen online volgen.

In de persconferentie zijn nieuwe maatregelen genoemd met betrekking op feestjes thuis en in de horeca. Onderstaande afbeelding geeft de nieuwe maatregelen weer die in de persconferentie van 18 augustus 20202 bekend zijn gemaakt. Ze gelden per 19 augustus 2020.

maatregelen per 19 augustus 2020