Voor vmbo, havo, vwo, 10-14 onderwijs, praktijkonderwijs & internationale schakelklas

Laptop huren? Bekijk de presentatie van The Rent Company

23
juni
2021

Presentatie gemist? Kijk het hier terug

Het Coronavirus heeft voor flink wat verandering gezorgd in het onderwijs en ook binnen onze scholen. We hebben ons moeten aanpassen aan een andere manier van lesgeven. Deze nieuwe manier van lesgeven heeft ook veel nieuwe inzichten gebracht die het onderwijs interessanter en uitdagender kunnen maken voor de leerlingen.  

Dat betekent voor uw zoon of dochter dat hij of zij ook een eigen device, een laptop, nodig zal hebben het komende schooljaar. 

Laptop huren? Bekijk de presentatie van The Rent Company

Bring your own device (BYOD) 


Binnen de Purmerendse ScholenGroep nemen al veel leerlingen hun eigen laptop of tablet mee; Bring your own device. Het komende jaar is het onderwijs voor alle 1e klassers zodanig van opzet dat zij een apparaat nodig hebben. Heeft uw zoon of dochter nog geen laptop dan is het belangrijk dat u dit regelt voor de start van het nieuwe schooljaar.Wij realiseren ons dat dit onverhoopte kosten met zich meebrengt voor u.  

Koopt u een laptop?

Hier kunt u lezen aan welke specificaties een laptop moet voldoen ...  

Liever huren?

Bekijk hier de optie om een ​​laptop te huren...

Op 29 juni is door de PSG samen met The Rent Company een online informatiebijeenkomst gepresenteerd. Tijdens de informatiebijeenkomst is uitgelegd hoe het huren van een laptop precies werkt en wat de mogelijkheden zijn. De PSG wil u samen met The Rent Company helpen ontzorgen.

De informatie bijeenkomst is opgenomen en kunt u hier terug kijken. 

Bekijk hier de vragen en antwoorden die tijdens de presentatie zijn gesteld.