Voor vmbo, havo, vwo, 10-14 onderwijs, praktijkonderwijs & internationale schakelklas

Leerlingen SG Gerrit Rietveld helpen bij Emma Next Gala 2021

03
november
2021

Ruim € 400.000 opgehaald!

Derde en vierdejaars leerlingen van het SG Gerrit Rietveld hielpen bij het Emma Next Gala 2021 met het opmaken van de borden en het uitserveren van het diner aan de 160 gasten. Met het gala werd maar liefst ruim € 400.000 opgehaald voor het Emma Kinderziekenhuis. Hoe bedoel je ‘leren door te doen’ en ook nog eens met heel veel plezier én voor een goed doel. Wat zijn we trots op onze Gerrit Rietveld leerlingen!

Leerlingen SG Gerrit Rietveld helpen bij Emma Next Gala 2021

Zaterdag 30 oktober 2021 was het Emma Next Gala. Tijdens deze bijzondere avond, gepresenteerd door Saar Koningsberger, is een bedrag van €404.659 opgehaald t.b.v. het Emma Kinderziekenhuis.

Leren door te doen

Gespannen, maar trots hielpen derde- en vierdeklas leerlingen van het SG Gerrit Rietveld in Purmerend bij het Emma Next Gala 2021. De vmbo-school heeft “Leren door te doen” in haar visie staan en in samenwerking met H20 Esports Campus, de evenementenlocatie waar het gala plaatsvond, lieten de leerlingen zien waartoe ze in staat zijn.

Voor kinderen door kinderen
De leerlingen hielpen met het opmaken van de borden en het uitserveren van het diner aan de 160 gasten. Met het gala werd maar liefst ruim € 400.000 opgehaald voor het Emma Kinderziekenhuis. De leerlingen zijn er trots op dat ze hier hun steentje aan hebben bijgedragen. Fiona Pronk, teamleider van de school: “Wat is er mooier dan Voor kinderen, door kinderen? Dit evenement is voor onze leerlingen een belangrijke en onvergetelijke ervaring, waar leerlingen enorm veel van leren. We willen dit soort samenwerkingen met het bedrijfsleven uitbouwen zodat we ze blijvend aan onze leerlingen kunnen aanbieden.” Meer informatie over SG Gerrit Rietveld. Meer over het steunen van het Emma Kinderziekenhuis

 

Bekijk hier een mooi filmpje van deze bijzondere avond.

Foto:Wendy van Bree Fotografie