Voor vmbo, havo, vwo, 10-14 onderwijs, praktijkonderwijs & internationale schakelklas

Voor ouders en leerlingen uit groep 8

Bezoek de scholen echt èn online!

Zit je in groep 8? Dan is dit een spannend jaar. Het laatste jaar op de basisschool en tegelijk het jaar waarin je gaat nadenken over de middelbare school.

De meeste basisscholen hebben al een voor-advies gegeven. Dit eerste advies geeft al een beetje richting aan de zoektocht naar een nieuwe school. Je wil vast weten welke scholen bij jouw advies horen, zodat jij een school kan kiezen die het beste bij jou past. Natuurlijk doe je dit niet alleen, maar samen met je ouders of verzorgers!

Dit jaar is het Open Huis van alle scholen van de Purmerendse ScholenGroep (PSG) op

(datum volgt zodra bekend)

 

Bekijk de scholen alvast via een filmpje!

Wil je de school alvast eens bekijken? Dat kan! De scholen van de Purmerendse ScholenGroep hebben ook een filmpje op hun website. Daar hoor en zie je van alles over de school. Over de lessen bijvoorbeeld. Of over het soort onderwijs. Dat kan je bekijken waar en wanneer je wilt.

 

 

Binnenkort krijg je het Brugboek

Voor leerlingen in groep 8 hebben we een speciaal Brugboek, met heel veel informatie over alle scholen en alles wat je moet weten als je naar de middelbare school gaat. In december ontvangt iedereen in groep 8 dit nieuwe Brugboek.  Je kan het Brugboek hier bekijken...