Voor vmbo, havo, vwo, 10-14 onderwijs, praktijkonderwijs & internationale schakelklas

Meeloopdagen en Open Huizen

Loop een dagje mee en ontdek welke school bij je past!

Update 29 november: De meeloopdagen die deze week t/m de week na de kerstvakantie zouden worden gehouden worden uitgesteld. Hou de websites van de scholen in de gaten voor de nieuwe data.

Tijdens een meeloopdag ga je een middag meelopen op een school waar je misschien wel volgend jaar naar toe gaat! Je krijgt een paar lessen, zodat je echt beleeft hoe het is om op deze school te zitten. Zo kun je ontdekken of deze school bij jou past!

Alle meeloopdagen en alle Open Huizen zie je op de poster hieronder. Als je er op klikt zie je de poster groter. De meeloopdagen zijn alleen voor kinderen en naar een Open Huis mogen kinderen hun ouders of verzorgers meenemen.

Voor de meeloopdagen moet je je wel aanmelden. Voor een Open Huis hoeft dat niet

 

Meld je aan voor een meeloopdag

Klik op het logo van de school om je aan te melden voor een meeloopdag. Natuurlijk mag je bij meer scholen een middag meelopen!

Veel plezier!

 

 

Online Open Dag

Wil je al eerder een indruk opdoen? Dat kan ook! De scholen van de Purmerendse ScholenGroep hebben ook een Online Open Dag op hun website. Daar kan je sfeer proeven, vragen, rondkijken en heel veel filmpjes bekijken over de scholen. Over de lessen bijvoorbeeld. Of over het soort onderwijs. Dat kan je bekijken waar en wanneer je wilt.

 

Open Huis

We duimen dat we een echt Open Huis kunnen houden bij al onze scholen. Maar misschien mag het straks niet als de coronamaatregelen nog strenger worden. Reserveer wel alvast de data van het Open Huis van jouw favoriete school in je agenda. Hopelijk kan iedereen gewoon echt langskomen. Zo niet, dan gaan we iets speciaals online doen. Kijk op deze poster voor de data: