Voor vmbo, havo, vwo, 10-14 onderwijs, praktijkonderwijs & internationale schakelklas

Volgend jaar naar de brugklas?

Zit je in groep 8? Of heb je een kind in groep 8? Dan wil je vast weten wanneer de meeloopdagen en de Open Huizen zijn. Dat kan je zien op deze poster. We weten nu nog niet of alles door kan gaan, vanwege corona. Misschien moeten we de Open Huizen online gaan doen. Maar gelukkig zijn meer manieren om de scholen te leren kennen!

Meld je aan voor een meeloopdag

Kijk hier hoe je je kunt aanmelden.

Op een meeloopdag ben je een middag op een school en krijg je ook echte lessen. Zo kan je echt ervaren hoe het is om op deze school te zitten. Misschien wel de school waar je volgend jaar naar toe gaat?

 

Voorlichtingsavonden speciaal voor ouders

Voor ouders hebben we voorlichtingsavonden samen met andere scholen in de regio.

Bezoek de scholen nu al online!

Wil je de school al eerder bekijken? Dat kan! De  scholen van de Purmerendse ScholenGroep hebben ook een Online Open Dag op hun website. Daar kan je sfeer proeven, vragen, rondkijken en heel veel filmpjes bekijken over de scholen. Over de lessen bijvoorbeeld. Of over het soort onderwijs. Dat kan je bekijken waar en wanneer je wilt.

Nieuw: het Brugboek!

Voor leerlingen in groep 8 hebben we een speciaal Brugboek , met heel veel informatie over alle scholen en alles wat je moet weten als je naar de middelbare school gaat. Binnenkort krijgt iedereen in groep 8 dit nieuwe Brugboek.